Książka autorów bestsellera wydanego przez The Sunday Times - „Przyrządzanie potraw we frytkownicy beztłuszczowej” – zawiera wiele łatwych i praktycznych przepisów dla każdego niezależnie od doświadczenia.
140 „bezstresowych” przepisów, od tych budżetowych
i czaso-oszczędnych, wykorzystujących produkty ze
spiżarni, przez przepisy na pełne obiady, po klasyczne
przepisy na lekkie i wygodne dania. Przepisy są przeznaczonych do wszystkich rodzajów frytkownic beztłuszczowych: koszykowych, podwójnych, a nawet jest oddzielny
rozdział poświęcony frytkownicy typu piekarnik.
Gotuj jak zawodowiec, zamieniając proste składniki
w niewiarygodnie pyszne dania.
Sam i Dominik Milner to twórcy popularnego bloga kulinarnego RecipeThis. Przez ponad 12 lat zgłębiają tajniki gotowania we frytkownicy beztłuszczowej i teraz przyszedł czas na ich wyjawienie właśnie Wam.