Opis
W publikacji znalazły się informacje o najnowszych odkryciach w dziedzinie naturalnych środków leczniczych, żywieniowych i zdrowotnych.
'Wysoki poziom koenzymu Q10 we krwi spowalnia procesy starzenia i wzmacnia siły obronne organizmu'.
'Nigdzie nie występuje tak wiele substancji witalnych i odżywczych jak w kiełkach'.
'Ocet jabłkowy aktywizuje wszystkie naturalne mechanizmy, które uwalniają i spalają tłuszcz'.
'Czosnek ma wiele aktywnych składników, które nadają mu właściwości antybakteryjne, antybiotyczne i przeciwutleniające'.
'Leczniczy wpływ melisy na depresje i bóle głowy znany jest już od starożytności'.
'Jogurt przez cały dzień', a wraz z nim żywe kultury bakterii'.
'Spirulina jest nieocenionym suplementem pokarmowym'.
'Oleje pomagają przy wielu schorzeniach, od alergii po dolegliwości żołądkowe'.
'Kwasy tłuszczowe Omega-3 posiadają nieocenioną wartość dla zachowania oraz odzyskania naszego zdrowia'.