Opis
Untitled documentDomowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki ,,Domowe przysmaki"" i przekonaj się, że przygotowanie własnych, zdrowych i smacznych produktów nie jest wcale trudne. Wystarczy wiedza i odrobina dobrej chęci.W książce ""Domowe przysmaki"" przeczytasz o tym:* jak upiec chleb z pełnego ziarna na zakwasie,* jak przygotować farsz do różnych rodzajów kiełbas,* w czym tkwi tajemnica dobrze uwędzonej ryby,* z jakich owoców zrobić najlepszy sok lub wino,* jaka kapusta jest najlepsza do kiszenia,* jak skutecznie przechowywać i konserwować żywność.""Domowe przysmaki"" to bogato ilustrowany elementarz dla wielbicieli dobrego, tradycyjnego jedzenia, a także niezwykły poradnik dlaludzi świadomych wagi zdrowego żywienia.