Everest Ayurveda Herbatka GAURI 100g - Kandydoza i egzemy skórne
Skład herbatki GAURI:
Curcuma longa, santanum album, Cinnamomum cassia, foeniculum vulgare, Emblica oficinalis, Zingiber officinale, pterocarpus marsupium.
Zalecana porcja dzienna:
Do 3 szklanek dziennie.
Sposób przyrządzenia:
1 łyżeczkę od herbaty zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut. Dla wzmocnienia działania leczniczego zaleca się wrzucić 1 łyżeczkę od herbaty ziół na 1 szklankę gotującej się wody i gotować przez 3-5 minut. Odstawić na 10 minut. Profilaktycznie: płaską łyżeczkę na ½ litra wody. Dzienną porcję można parzyć w termosie.
Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Zaleca się stosowanie zbilansowanej diety i zdrowego trybu życia.
Wartości odżywcze Everest Ayurveda Herbatka GAURI 100g - Kandydoza i egzemy skórne
Produkt zawiera
Sbstancje czynne
|
1 porcja (6 g) |
% RWS |
Cinnamomum cassia |
1 g |
0% |
Curcuma longa |
1 g |
0% |
Zingiber officinale |
1 g |
0% |
Emblica oficinalis |
1 g |
0% |
% RWS – Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona