Everest Ayurveda Herbatka GOKSHURA 100g - Bóle pleców i kręgosłupa
Składniki:
Tinospora cordifolia (zielona winorośl –trzon), Zingiber officinale (imbir lekarski-kłącze), Withania somnifera (śpioszyn lekarski-korzeń), Inula helenium (oman wielki-kłącze), Asparagus racemosus (szparag groniasty- pęd podziemny), Tribules terrestris (buzdyganek naziemny-ziele).
Sposób użycia
Zaleca się spożywać 6 gram produktu dziennie. Jedną łyżeczkę suszu roślinnego tj.: 2 g zaleć ok. 200 ml wrzątku i gotować do 3 minut, gotową herbatkę spożywać ciepłą lub gorącą trzy razy dziennie najlepiej przed jedzeniem. W razie potrzeby można słodzić miodem.
Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Zaleca się stosowanie zbilansowanej diety i zdrowego trybu życia.
Wartości odżywcze Everest Ayurveda Herbatka GOKSHURA 100g - Bóle pleców i kręgosłupa
Produkt zawiera |
1 porcja (6 g) |
% RWS |
Tribules terretris (buzdyganek naziemny) |
1 g |
0% |
Withania somnifera (śpioszyn lekarski) |
1 g |
0% |
Zingiber officinale imbir lekarski) |
1 g |
0% |
Asparagus racemosus (szparag groniasty) |
1 g |
0% |
Inula helenium (omam wielki) |
1 g |
0% |
Tinospora cordifolia (zielona winorośl) |
1 g |
0% |
% RWS – Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona