Everest Ayurveda Herbatka KALAMEGHA 100g - Wątroba i woreczek żółciowy
Skład:
Andrographis paniculata (kalamegha-korzeń), Curcuma longa (kurkuma długa-korzeń), Terminalia arjuna (migdałecznik arjuna –owoc), Tinospora cordifolia (Guduchi-trzon), Terminalia bellirica (migdałecznik arjuna-owoc), Piper longum (pieprz długi), Glycyrrhiza glabra (lukrecja gładka-korzeń), Phyllanthus emblica (liściokwiat garbnikowy-owoc).
Sposób użycia:
Zaleca się spożywać 4 gram produktu dziennie.
Jedną łyżeczkę (miarka) suszu roślinnego tj.: 2 g zalać ok. 200 ml wrzątku i gotować od 3 do 5 minut, ciepłą herbatkę spożywać dwa razy dziennie najlepiej przed jedzeniem. W razie potrzeby można słodzić miodem.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętych opakowaniach.
Ilość porcji w opakowaniu: 25
Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
Suplement diety. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Everest Ayurveda Herbatka KALAMEGHA 100g - Wątroba i woreczek żółciowy
Produkt zawiera |
1 porcja (4 g) |
% RWS |
Andrographis paniculata (kalamegha-korzeń)
|
0,5 g |
* |
Curcuma longa (kurkuma długa-korzeń) |
0,5 g |
* |
Terminalia arjuna (migdałecznik arjuna –owoc) |
0,5 g |
* |
Tinospora cordifolia (Guduchi-trzon) |
0,5 g |
* |
Terminalia bellirica (migdałecznik arjuna-owoc) |
0,5 g |
* |
Piper longum (pieprz długi) |
0,5 g |
* |
Glycyrrhiza glabra (lukrecja gładka-korzeń) |
0,5 g |
* |
Phyllanthus emblica (liściokwiat garbnikowy-owoc) |
0,5 g |
* |
Andrographis paniculata (kalamegha-korzeń) |
0,5 g |
* |
% RWS – Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona