KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Drób

Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Drób

Wydawca: Multico
ISBN: 978-83-7073-871-6
EAN: 9788370738716
oprawa: twarda
format: 24.5x22.5cm
język: polski
liczba stron: 116
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. „Drób” to ósmy tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * co to są kapłony i pulardy i dlaczego mają tak delikatne mięso, * czym się różni drób faszerowany od nadziewanego, * po co, czym i jak szpikować drób przed pieczeniem, * skąd pochodzą kotlety Pożarskiego, * jak usunąć kości z kaczki.
CENA:
24,55  zł
Cena detaliczna:
42,00 zł
42%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,34
Produkt niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj