KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ

Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ

Wydawca: EMPI
ISBN: 978-83-88933-63-9
EAN: 9788388933639
oprawa: miękka
format: 17,6x25,0
liczba stron: 68
rok wydania: 2003
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Podręcznik opracowano na podstawie bloku tematycznego ""Podstawy przetwórstwa żywności"" zawartego w dokumentacji programu MENiS dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy (nr dopuszczenia: LP-RS/MENiS/2002.04.30). Podręcznik obejmuje treści programowe modułu 2 - ""Operacje i procesy w przemyśle spożywczym"", które skupiają się na zagadnieniach dotyczących operacji i procesów dyfuzyjnych, fizykochemicznych, chemicznych i biotechnologicznych w przetwórstwie żywności. Treści podręcznika uzupełniają liczne definicje, schematy, wykresy, tabele oraz tematyka do przemyślenia i wykonania.
CENA:
9,54  zł
Cena detaliczna:
12,00 zł
20%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,54
Produkt niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj