KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Podstawy gotowania. Ponad 250 technik

Wydawca: DELTA
ISBN: 978-83-7175-615-3
EAN: 9788371756153
oprawa: miękka
format: 14.5x19.5
liczba stron: 224
rok wydania: 2007
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Obszerny przewodnik wprowadza w sekrety ponad 250 podstawowych technik przygotowywania produktów i przyrządzania potraw. Dzięki prostym opisom i poglądowym ilustracjom nawet bardziej zaawansowane techniki, jak luzowanie mięsa czy przygotowanie doskonałego kremu jajecznego, stają się łatwe i przyjemne.
CENA:
17,75  zł
Cena detaliczna:
28,00 zł
37%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,75
Produkt niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj