Opis
Ponad 1700 wspaniałych domowych przepisów, w tym opis 80 ponadczasowych potraw, które można przyrządzić na cztery różne sposoby: klasycznie, na szybko, lekko i dla dwojga! Książka ma wygodną formę segregatora, a dzięki dołączonym do niej przezroczystym, plastikowym wkładkom strony się nie pobrudzą.Oto książka kucharska, w której każdy znajdzie coś dla siebie. Są tu przepisy na przekąski, napoje, sałaty i sałatki, zupy, sandwicze, wypieki i desery, potrawy z różnych rodzajów mięs, dania z ryb i owoców morza, jajek i serów, makaronów, kasz i fasoli, warzyw i owoców.Wśród ponad 1700 przepisów jest między innymi 325 propozycji na dania lekkie. Każdy przepis ma informację dotyczącą wartości kalorycznej i odżywczej, a także czasu przygotowania i gotowania potrawy. Wybraliśmy też 82 najlepsze przepisy i opracowaliśmy je na cztery sposoby: klasyczny, szybki, lekki oraz przeznaczony do przyrządzenia dla dwu osób.