KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów

Wydawca: ODDK
ISBN: 837426036X
EAN: 9788374260367
oprawa: Miękka
format: 21.0x29.5cm
język: polski
liczba stron: 136
rok wydania: 2004
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Od 1 maja 2004 r. każdy zakład produkujący wody i napoje ma obowiązek wdrożenia zasad systemu HACCP. Dobrze opracowane i wprowadzone systemy GMP, GHP, HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały oczekiwania klientów i były dla nich bezpieczne. Autorzy niniejszej publikacji starają się ukazać, że systemy zapewnienia i zarządzania jakością to nie tylko „przykry” obowiązek, ale narzędzia, które w bardzo skuteczny sposób pozwalają na sprawne zarządzanie i nadzór nad produkcją. W poradniku omówiono każdy etap wdrażania zasad systemu HACCP, jego przykładowy plan, analizę zagrożeń i wyznaczanie Krytycznych Punktów Kontroli (CCP). Całość została uzupełniona przykładową dokumentacją.
CENA:
68,35  zł
Cena detaliczna:
81,90 zł
17%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 68,35
Produkt niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj