KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP

Procesy technologiczne w gastronomii REA - WSiP

Wydawca: WSiP
ISBN: 9788302148286
EAN: 9788302148286
oprawa: Miękka
podtytuł: Kwalifikacja T.6
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 400
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. Wyjaśnia znaczenie  słów i terminów stosowanych w gastronomii. Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy. Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego

CENA:
54,98  zł
Cena detaliczna:
64,80 zł
15%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,85
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj