Opis
DOSKONAŁA KSIĄŻKA KUCHARSKA ZARÓWNO DLA AMATORÓW, JAK I BARDZIEJ DOŚWIADCZONYCH SZEFÓW KUCHNI POSZUKUJĄCYCH NOWYCH I ORYGINALNYCH POMYSŁÓW NA POTRAWY PODAWANE PODCZAS PRZYJĘĆ, IMPREZ I SPOTKAŃ TOWARZYSKICH
ZAWIERA PONAD 150 INSPIRUJĄCYCH PRZEPISÓW, POCZĄWSZY OD KREWETEK W TEMPURZE I OSTRYCH ALBONDICAS (PULPECIKI W SOSIE POMIDOROWYM), NA KALIFORNIJSKICH HAND ROLLS I KLASYCZNYM SEROWYM FONDUE KOŃCZĄC.
DZIĘKI PROSTYM, DOKŁADNYM PRZEPISOM, SAMODZIELNE WYKONANIE POTRAW JEST ŁATWIEJSZE, NIŻ MYŚLISZ.
PRZYDATNE INFORMACJE O NAJWAŻNIEJSZYCH SKŁADNIKACH I NIEZBĘDNYM SPRZĘCIE KUCHENNYM SPRAWIĄ, ŻE NIE BĘDZIESZ POTRZEBOWAĆ ŻADNEJ INNEJ KSIĄŻKI, ABY URZĄDZIĆ NIEZAPOMNIANE PRZYJĘCIE.
O autorach
ABIGAIL BROWN i MELISSA WEBB rozpoczynały swą karierę od pracy w firmie cateringowej i pracowały wspólnie przez dziesięć lat. Obecnie Melissa jest właścicielką własnej firmy cateringowej, a Abigail pracuje jako konsultant ds. żywieniowych.
TOMÁS GARCÍA jest pisarzem i nauczycielem. Jest częstym gościem kraju Basków w Hiszpanii, skąd pochodzi rodzina jego żony.
Po zakończeniu pracy na stanowisku dyrektora ds. artystycznych magazynu „Cosmopolitan”, MICHELE GOMES prowadzi własne studio projektowe Ching-Chong-Cha, w Afryce Południowej.