Skoczylas Kolagen rybi z witaminą C 150g
	
		PURELAB
	
		ZAWARTOŚĆ:
	
		150 g = 30 porcji (powinno wystarczyć na miesiąc)
	
		do rozpuszczenia w 100ml wody, wyczuwalny smak ryby
	
		 
	
		  
	
		Kolagen naturalny
	
		Kolagen to białko występujące w ludzkim organizmie. Jest najważniejszym składnikiem tkanki łącznej. Jest ważnym elementem skóry, ścięgien, kości, stawów, włosów i paznokci. Natomiast witamina C bierze udział w procesie tworzenia kolagenu.
	
		 
	
		Zalety kolagenu Skoczylas
	
		 
	
		starannie wyselekcjonowane źródło surowca kolagenu,
	
		kolagen morski nie zawiera substancji konserwujących,
	
		kolagen naturalny, który nie zawiera przeciwzbrylaczy,
	
		kolagen w proszku nie zawiera sztucznych barwników,
	
		czarne opakowanie z tworzywa sztucznego, które zabezpiecza kolagen przed zniszczeniem substancji czynnych przez światło UV
	
		
			Składniki:
		
			
				Hydrolizowany kolagen morski ze skóry dzikiego dorsza atlantyckiego (Gadus morhua),
			
				witamina C (kwas L-askorbinowy).
			
				
					Spożycie:
				
					Zalecana porcja dzienna kolagenu
				
					Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia to 1 porcja proszku 5,00g = 1 pełna miarka dołączona do opakowania.
				
					 
				
					Sposób przechowywania kolagenu
				
					Chronić produkt przed światłem. Po użyciu szczelnie zamknąć opakowanie. Przetrzymywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci.
				
					 
				
					UWAGI:
				
					Nie powinno się przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników. Nie zaleca się spożywania produktu u kobiet w ciąży i karmiących piersią. Produkt przeznaczony jest dla osób dorosłych. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Ważne jest prowadzenie zdrowego trybu życia i zrównoważonego sposobu żywienia.