KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

Wydawca: WSiP
ISBN: 9788302147371
EAN: 9788302147371
oprawa: Miękka
podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna
format: 243x172 mm
język: polski
liczba stron: 288
rok wydania: 2019
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.
 
Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.
CENA:
51,63  zł
Cena detaliczna:
60,70 zł
15%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,45
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj