KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Technologia gastr. z towar.. 2 Konarzewska ZSZ REA

Technologia gastr. z towar.. 2 Konarzewska ZSZ REA

Wydawca: Rea
ISBN: 978-83-7141-541-8
EAN: 9788371415418
oprawa: miękka
format: 19.0x25.0cm
liczba stron: 208
rok wydania: 2009
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
CENA:
23,03  zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
34%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,96
Produkt niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj