KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Technologia gastronom. z towarozn. 2 REA-WSiP

Technologia gastronom. z towarozn. 2 REA-WSiP

Wydawca: WSiP
ISBN: 9788302140792
EAN: 9788302140792
oprawa: Miękka
podtytuł: do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 280
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz"".Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza oraz sposoby ich wykorzystania w produkcji potraw. W tej części omówiono także sposoby przyrządzania ciast, zup i sosów gorących.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz"", uwzględnia obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.
CENA:
33,49  zł
Cena detaliczna:
44,10 zł
24%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,27
Produkt niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj