KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP

Technologia gastronom. z towarozn. 3 REA-WSiP

Wydawca: WSiP
ISBN: 9788302140808
EAN: 9788302140808
oprawa: oprawa: broszurowa
podtytuł: do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 332
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ,,kucharz"".Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz"", uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.
CENA:
38,58  zł
Cena detaliczna:
46,50 zł
17%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,34
Produkt niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj