KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) REA

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD) REA

Autor: Gahm Bernhard

Wydawca: Rea
ISBN: 9788379930067
EAN: 9788379930067
oprawa: oprawa: broszurowa
format: 17x23,5 cm
język: polski
liczba stron: 128
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.
CENA:
12,59 zł
Cena detaliczna: 
22,90 zł
45% rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 12,59
Produkt niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj