Liczba zachorowań na nowotwory nieustannie wzrasta. Pomimo wielu badań i postępu medycyny nadal zdajemy się być bezsilni wobec tej groźnej choroby. Mówi się o niej coraz częściej i głośniej. Co jeśli lek na raka został już dawno odkryty i jest dostępny dla każdego? W dodatku jest niezwykle tani i w pełni naturalny? Już w latach 50-tych amerykańscy lekarze z dr. Ernstem Krebsem na czele odkryli, że rak jest chorobą wynikającą z niedoboru witaminy B17 (znanej również jako amigdalina, amygdalina, laetrile, letril). Jest ona dostępna w naszym środowisku i znajduje się m.in. w pestkach moreli, brzoskwiń, śliwek czy wiśni. Peter Kern jest terapeutą medycyny naturalnej. Specjalizuje się w problematyce zatruć metalami ciężkimi oraz w naturalnych metodach leczenia chorób nowotworowych. W tym przewodniku, który jest poradnikiem pacjenta zamieścił wszystko na temat witaminy B17 i jej praktycznego zastosowania. Znajdziesz w nim m.in. zalecenia.