KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Okładka książki Zarządzanie jakością żywności

Zarządzanie jakością żywności

Wydawca: WNT
ISBN: 8320429668
EAN: 9788320429664
oprawa: Miękka
podtytuł: Ujęcie technologiczno-menedżerskie
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 412
rok wydania: 2016
(0) Sprawdź recenzje

Opis

Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
CENA:
30,01  zł
Cena detaliczna:
39,00 zł
23%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,93
Produkt niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj