Korzeń mniszka lekarskiego (Taraxaci radix), kłącze perzu (Graminis rhizoma), owoc kopru włoskiego (Foeniculi fructus), liść mięty (Menthae folium), liść morwy białej (Morus alba L.)
Przechowywać w szczelnym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnych dla małych dzieci.
Bonifraterskie maści produkowane w Klasztorze, tworzone są z należytą starannością według zakonnej receptury, aby sprostać potrzebom najbardziej wymagających Pacjentów. Specjalnie dobrane składniki w naturalny sposób pielęgnują i chronią skórę oraz wykazują pozytywny efekt wspomagania organizmu w poszczególnych dolegliwościach.Bonifratrzy działają w Polsce od 1609 roku. Misją Zakonu jest służba ubogim i potrzebującym. Przez stulecia bracia rozwijali wiedzę w zakresie stosowania ziół, tworząc skuteczne i bezpieczne receptury. Owocem tej wielowiekowej tradycji są Produkty Bonifraterskie.
Produkt zawiera | 1 porcja (4g- 2 miarki) | % RWS |
Korzeń mniszka lekarskiego |
1,00 g | * |
Kłącze perzu |
1,00 g | * |
Owoc kopru włoskiego |
1,00 g | * |
Mięta |
0,50 g | * |
Morwa |
0,50 g | * |