podtytuł:
Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
format:
16,5x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
290
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
Opis
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
CENA:
34,06 zł
Cena detaliczna:
39,00 zł
13%
rabatu
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,34 zł
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?