KSIĄŻKI
ZABAWKI
ART. PAP
GRY
MULTIMEDIA
PROMOCJE
ZDROWIE
DOM I OGRÓD
LEGO
Zapisz się na newsletter multiszop.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką prywatności oraz na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej od ESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi. Więcej informacji znajdziesz w Regulaminie Newslettera. Administratorem Twoich danych osobowych jest spółka ESSE sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi.
rozwiń

Przetwórstwo spożywcze

Wszystkie książki i multimedia z kategorii: Przetwórstwo spożywcze w naszej księgarni. Podręczniki, do nauki zawodu, poradniki, publikacje i wiele innych w atrakcyjnych cenach. W naszym sklepie internetowym znajdziesz poradniki dla osób zajmujących się produkcją spożywczą, dla wędkarzy, pracowników szkółek leśnych, pszczelarzy, ogrodników.  Zapraszamy do zapoznania się z nasza bogatą ofertą na Multiszop.pl

Opakowanie Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
23,96
26,00 zł
8%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,96 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia żywności Tom 2
55,40
70,00 zł
21%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,00 zł
niedostępny
Okładka książki Skrobia i jej pochodne
42,16
47,30 zł
11%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,16 zł
niedostępny
Okładka książki Zakwas. Technologia w piekarni
OPRACOWANIE ZBIOROWE
73,41
99,00 zł
26%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 73,41 zł
niedostępny
Okładka książki Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
49,49
63,00 zł
21%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,49 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Po
40,12
49,20 zł
18%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,12 zł
niedostępny
Okładka książki Chemia żywności Tom 1
59,36
75,00 zł
21%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,86 zł
niedostępny
Okładka książki Jedzenie czy trucizna?
22,03
39,30 zł
44%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,72 zł
niedostępny
Okładka książki Surowce i technologia żywności cz. 2 WSiP
18,34
22,47 zł
18%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,34 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy biochemii
47,49
60,00 zł
21%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,29 zł
niedostępny
Okładka książki Procesy technologiczne w gastronomii. Kwalifikacja T.6
Zeszy
41,55
65,80 zł
37%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,55 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy biotechnologii przemysłowej
55,40
70,00 zł
21%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,00 zł
niedostępny
Okładka książki Chłodnictwo. Technologia w piekarni
75,89
99,00 zł
23%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,89 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności t.3
33,45
46,20 zł
28%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,45 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia produkcji wina
57,63
77,99 zł
26%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,63 zł
niedostępny
Okładka książki Inżynieria biochemiczna
54,61
69,00 zł
21%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,23 zł
niedostępny
Okładka książki Biotechnologia żywności
44,34
60,00 zł
26%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,34 zł
niedostępny
Okładka książki Zasady żywienia Poradnik metodyczny
9,91
15,00 zł
34%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,91 zł
niedostępny
Okładka książki Żywność pełna kłamstw. Jak przemysł spożywczy...
26,53
44,40 zł
40%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,53 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności tom 3
34,73
47,00 zł
26%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,73 zł
niedostępny
Opakowanie Chemia żywności tom 1
34,00
46,00 zł
26%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,00 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastronom. z towar. Gastronomia  REA
37,85
46,50 zł
19%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,85 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP
32,96
41,80 zł
21%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,96 zł
niedostępny
Okładka książki Technologie w produkcji cukierniczej cz. 1 REA
33,12
41,90 zł
21%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,12 zł
niedostępny
Okładka książki Podst. przetwórstwa żywności cz. 3 empi2 WZ
11,16
14,00 zł
20%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,16 zł
niedostępny
Okładka książki Podst. przetwórstwa żywności cz. 2 empi2 WZ
9,57
12,00 zł
20%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,57 zł
niedostępny
Okładka książki Podstawy biochemii
49,49
63,00 zł
21%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,49 zł
niedostępny
Okładka książki Technologia gastr. z towar.. 1 Konarzewska ZSZ REA
22,13
32,50 zł
32%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,13 zł
niedostępny
Okładka książki Zajęcia techniczne w gimnazjum. Zdrowie na talerzu
22,09
26,25 zł
16%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,09 zł
niedostępny
Okładka książki Postmodern Winemaking
90,70
149,05 zł
39%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 90,70 zł
niedostępny
Okładka książki Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywności
77,22
115,00 zł
33%
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 77,22 zł
niedostępny
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj